Kategorier och produkter inom skönhet

Kategorier och produkter inom skönhet

Mascaror, foundations, puder, schampo, balsam, hårfärg. Oavsett vad du letar inom skönhet och make up finns det att hitta via billigtmakeup – en sida som samlar just den här typen av produkter. Du hittar utbud och information om sidan här.

Smink på nätet

På billigtmakeup.se finns mängder av produkter inom smink och skönhet samlade. Det går inte att handla direkt på sidan men däremot skickas besökaren vidare till återförsäljaren genom att klicka på aktuell produkt. Återförsäljarnas pris för dom olika produkterna syns redan på billigtmakeup.se och det finns även produktbeskrivningar att läsa utan att först behöva klicka sig vidare.

Kategorier och produkter

Det går som sagt inte att handla på billigtmakeup.se men däremot går det att hitta olika smink- och skönhetsprodukter från olika återförsäljare. Sidan har samlat mängder av produkter i olika kategorier och nedan finns mer att läsa om vad respektive kategori innehåller.

Smink
Kategorin smink är troligen den största på billigtmakeup.se och här finns även flera underkategorier. Här hittas alltifrån basprodukter, så som foundations, concealers och puder till sådant som gör det där lilla extra – ögonskuggor, eyeliners och lättstift. Kort och gott det mesta för att kunna få till en full sminkrutin – både till vardags och till fest.

Hudvård
Under kategorin hudvård återfinns mjukgörande och återfuktande produkter för hela kroppen:

  • Ansikte
  • Kropp
  • Händer
  • Fötter

Billigtmakeup.se har samlat hudvårdsprodukter från en rad olika varumärken samt från flera olika återförsäljare.

Hårvård
Under hårvård finns rengörande och vårdande produkter så som schampon, balsam och inpackningar men även hårfärg och olika typer av stylingprodukter. Hårdvårdskategorin har även en egen kategori för hårförlängningar för den som verkligen är sugen på en ny frisyr!

Tandblekning
Tandblekningskategorin kan vara den minsta kategorin på billigtmakeup.se men ändå finns gott om produkter samlade. Här finns bland annat blekande tandkrämer, tandblekningsgel med tillhörande skenor samt UV-lampor som används för just tandblekning.

Parfym
Parfym är en relativt stor kategori och det som skiljer den från andra är att det finns en underkategori även för män. Under herrkategorin finns deodoranter och after shaves i varsina underkategorier och under damkategorin finns body mist, hair mist och deodoranter. Här finns parfymer från dom flesta stora märkena och något som passar för dom flesta smaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *