Nya Iphone 13 – Nyheter och Pris

Nya Iphone 13 – Nyheter och Pris

Apples iPhones är bland det mest populära på marknaden i Sverige och fortsätter leverera bra produkter med enkla gränssnitt som alla kan använda. Det nyaste i samlingen är iPhone 13 och presenterades för världen i september 2021. Den har släppts i diverse storlekar och färger som Pro, Pro Max och Mini. Designen är lik iPhone 12 serien men Apple har utökat skärmutrymmet för att ge en bättre upplevelse. Mobilerna har Apples egna OLED teknologi installerat på retina skärmar för att ge en utmärkt upplösning. iPhone 13 har även nya färger som inte funnits tidigare som Sierra blå.

Detta är nytt med Iphone 13 – och så ser priserna ut

Den nya teknologin ger en upplevelse av mjukare gränssnitt och är skapade för att vara kompatibla med 5G nätet. iPhone 13 har lagringsutrymme på från 128 GB upp till en modell på 1 TB. Beroende på vilken modell man väljer och vilket utrymme man vill ha varierar priset för mobilen. Apple har även gått ut med att iPhone 13 har bäst batterikapacitet av alla iPhones med 90 minuter längre batteritid än iPhone 12.

Apple har fortsatt att utveckla mobilens kamera och har förbättrat bildkvaliteten för att kunna fota och filma på nya kreativa sätt, dag som natt. Nya funktioner som “Cinematic Mode” innebär bättre och enklare sätt att skapa videos och filmer.

De nya modellerna kan beställas direkt från Apples butik online men finns också hos de flesta återförsäljare. På Apples Store ligger priserna från 9 795 kr för en iPhone 13 upp till 13 495 kr för en iPhone 13 Pro Max då båda har lagring på 128 gigabyte.

De flesta operatörer har de olika iPhone modellerna i lager och erbjuder olika diverse paket för de olika modellerna och deras utrymme. För den klassiska iPhone 13 gäller:

  • Comviq – 5G finns tillgängligt för de två dyraste abonnemangen och innebär 24 månaders bidningstid, totalpris 11 880 kr med 8 gig surf
  • Halebop – Om man lämnar in sin gamla iPhone kan man få rabatt på den nya, innebär 24 månaders bindningstid, totalpris 11 736 kr med 2 gig surf
  • Tele2 – 5G finns tillgängligt för de dyraste abonnemangen, ingen bindningstid, totalpris 14 976 kr med 3 gig surf
  • Telenor – 5G finns tillgängligt för de dyraste abonnemangen, ingen bindningstid, har familjeerbjudanden, kan byta telefon efter 12 månader, totalpris 14 856 med 4 gig surf
  • Telia – Tar ut startavgift för nya kunder, rabatt för familjer, 24 månaders bindningstid, totalpris 14 616 med 2 gig surf
  • Tre – Erbjuder abonnemang utan bindningstid, erbjuder endast iPhone 13 med obegränsad surf och abonnemang, totalpris 15 096 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *