Om oss

Om oss

SendtoMarket är en webbtidning med fokus på näringsliv och handel. Vi har ingen pappersupplaga, utan satsar fullt ut på att skapa en digital plattform med intressanta och läsvärda artiklar som publiceras snabbt och som uppdateras vid behov. Som kan läsas på startsidan älskar vi näringsliv och handel, och våra fokusområden kan i huvudsak brytas ner till E-handel, trender, säkerhet och B2B.

En mötesplats

Vi hoppas att SendtoMarket ska bli en plats där alla som är intresserade av näringsliv och handel kan mötas. Snarare än att locka Dig med korta artiklar och billiga rubriker, är vårt mål att bygga en långsiktig relation med våra läsare. Förutom att det här målet genomsyrar hela vårt arbete här på redaktionen, innebär det också att vi är öppna för idéer, diskussioner och feedback kring sidan. Du som vill framföra något är välkommen att ta kontakt med oss.

Objektivitet

SendtoMarket arbetar faktaorienterat. Idag finns mängder av olika kanaler på nätet som förmedlar nyheter. Vår ambition är att vara en fast punkt i det brus som råder. Således jobbar vi hårt för att vara så objektiva och faktaorienterade som det går. Det här är ett led i vårt arbete att bygga en långsiktig relation med våra läsare.