2 ansiktsvatten från SkinCeuticals 2

2 ansiktsvatten från SkinCeuticals 2

Ett ansiktsvatten är ett bra komplement till din dagliga rengöringsrutin utav ansiktet. Ett ansiktsvatten hjälper till att ta bort orenheter och smuts av makeup som din huvudsakliga rengöringsprodukt missat att få bort. SkinCeuticals har flera ansiktsvatten med olika egenskaper som passar din hud.

SkinCeuticals Blemish + Age Toner

Ett exfolierande ansiktsvatten från SkinCeuticals som passar fet och åldrad hud. Produkten passar därför dig som har ålderstecken och acnebelägen hy. De tre verkande syrorna exfolierar huden, tar bort smuts och döda hudceller. Detta är ett ansiktsvatten som även drar ihop hudens porer samt gör att de produkter du applicerar efter tas in bättre och lättare av huden vilket kan förbättra även dessa produkters verkan på huden.

Recension av kund från Sethandsally.com

”Känner mig mycket renare och fräschare i ansiktet när jag använder denna toner.”

SkinCeuticals Equlizing Toner

Ett milt exfolierande och återfuktande ansiktsvatten från SKinCeutals som passar de allra flesta hudtyper. Har du en hud som drabbats av Rosacea bör du dock inte använda just detta ansiktsvatten. Ansiktsvattnet tar bort döda hudceller och gamla sminkrester samt mjukgör huden. Det hjälper även till att skapa balans i hudens t skyddande pH-värde. 

Recension av kund från Sethandsally.com

”Funkar jättebra för min känsliga hy”

Användning av ansiktsvatten

  • Använd efter rengöring
  • Applicera produkten på en bomullspad
  • Produkten är till för att användas på ansiktet, om du vill går det även bra att applicera på halsen och dekolletaget.
  • Ett ansiktsvatten från SkinCeuticals kan förvaras i rumstemperatur.

För att se resultat av ansiktsvatten från SkinCeuticals rekommenderas att produkten används i minst en vecka, vanligtvis kan det dock ta 4-6 veckor av användning.

Det är inte ovanligt att när man börjar använda i det här fallet ett nytt ansiktsvatten från SkinCeuticals kan huden först reagera negativt på produkten då huden inte är van, ofta kan det vara så att det är de aktiva ingredienserna som huden behöver vänja sig vid. Skulle huden reagera med obehag är det dock inte rätt produkt för dig, men tillexempel att huden först blir torr så är det egentligen inget konstigt då det kan ta upp till 12 veckor innan huden vänjer sig vid den nya produkten. För att underlätta för huden kan det vara bra att inte byta ut hela sin hudvårdsrutin på samma gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *