Versace parfym

Versace parfym

Versace grundades 1978 av Gianni Versace. Företaget tillverkar smycken, accessoarer, dofter, möbler och modelivskläder. Själva Versace-parfym går tillbaka till Gianni själv när hans självbetitlade doft för kvinnor, Gianni Versace, lanserades 1981. Det ikoniska modemärket har en av de mest mångsidiga men mest lättigenkännliga doftkollektionerna i branschen. Du kan välja mellan lätta, luftiga eau de toilettes till djärva parfymer med attityd. Om du letar efter något däremellan, kommer du att bli imponerad av urvalet.

Versace Bright Crystal

Detta är förmodligen den bästa Versace-parfymen för kvinnor. Det introducerades 2006 och är en av de mest sålda parfymerna i världen. Det första som kommer att fånga dina ögon när du köper denna parfym är den eleganta kristallformade flaskan. Du kommer att njuta av den söta lukten som kommer med den första sprayen. Doften balanseras med naturliga Lotus- och Magnolianoter. Doften avslutas med förföriska basnoter som utan tvekan tilltalar män. Dessutom är lukten långvarig hela dagen. Det är en bra parfym som du kan bära till jobbet eller när du kör dina ärenden under dagen.

Versace Eros Pour Femme

Denna parfym är ännu ett bra val om du vill ha en förförisk doft som balanseras med några vilda noter. Den lanserades 2014 och har legat kvar på topplistan genom åren. Eros Pour Femme levereras med toppnoter av bergamott gerbera och granatäpple, som blandas väl med sexiga jasmin- och pionnoter. Doften harmoniseras sedan med en varm doft av ambermysk. Dessa anteckningar försäkra dig om en förförisk doft som ger dig lite extra nivå av förtroende runt dina vänner. Så förförisk som den är, bör doften fungera bra för dig om du ska ut för en romantisk kväll. Du kan dock fortfarande bära den under dagen när du är iväg till jobbet.

Versace Vanitas

Versace Vanitas dök upp i parfymvärlden redan 2011, och det är en av de parfymer som är utformade för unga och livsglada tjejer. Parfymen har designats med en superfräsch doft. Det börjar med toppnoter av citrus, orkidé-blommor och tiare-blommor. Patchoulidoften harmoniserar medan parfymen sätter sig. Detta balanserar även citron- och blomdofterna för att ge dig en unik doft av fräschör. Basnoterna av cederträ ger en varm och tilltalande lukt som kommer att stanna hos dig hela dagen. Du skulle också älska den fina parfymflaskan, som har något gul nyans och som även har en guldpläterad del. Den är ett bra val för unga damer under 25 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *