Skinnkläder för alla tillfällen

Skinnkläder för alla tillfällen

Skinn är ett organiskt material som används som material till kläder i tusentals år. Det är helt enkelt svårt att slå de egenskaper som materialet tillhandahåller. Skinn är följsamt, åldras väl, är slitstarkt och väderbeständigt. Detta gör skinn till det optimala materialet till bland annat MC-kläder.

Skinnkläder och tillbehör – handskar, stövlar och förkläden

Här kan du hitta mängder av snygga och kvalitativa skinnkläder. Kolla bland annat in skinnjackor och skinnbyxor under kategorin MC-kläder. Här finns även byxor och skjortor i slitstarkt kevlar. Visste du att materialet kevlar är fem (!) gånger starkare än stål i samma vikt? Våra plagg som finns under MC-kläder är samtliga slitstarka och säkra att köra hoj i.

När du väl ska välja ut samtliga plagg till motorcykeln är det viktigt att tänka på funktionalitet. Även om skinn ofta är ett dyrare material är det också ett material som håller sin kvalitet i stort sett hur länge som helst. Andra material kan vara billigare men kanske inte lika hållbara. För att du ska kunna köra motorcykel under större delen av året behöver du dels kläder som är lätta och luftiga för sommaren. Men också varmare plagg som skyddar mot kyla, vind och regn. Hos oss hittar du även tillbehör, som bland annat:

  • Handskar
  • Kepsar
  • Stövlar
  • Bälten

… givetvis i äkta skinn. Matcha ett set som du själv sätter ihop!
För dig som hellre använder andra material än äkta skinn har vi även ett stort utbud av PU-läder, alltså kläder i skinnimitation.

Lager på lager – fungerar perfekt med skinnkläder

Motorcykelsäsongen är allra bäst under våren och sommaren. Men med rätt sorts kläder och utrustning kan du även njuta av motorcykelkörning under hösten. Visst, mer regn och kyligare mornar får man räkna med. Men genom att kombinera våra skinnkläder med exempelvis en värmeväst, håller du dig varm och skön oavsett väder. Värmevästarna du hittar hos oss är utvecklade med flera värmeelement som du laddar upp. Med andra ord genererar västen värme. Fungerar utmärkt med en tunn långärmad tröja under och med skinnjackan utanpå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *