Studentskyltar via nätet!

Studentskyltar via nätet!

Se till att fixa allt inför studenten i god tid. Månaden innan firandet brukar det vara fullt upp både när det kommer till studier och tentor men även sett till fester och bal. Några av sakerna som kan vara sköna att bocka av från listan är inköp av studentskylt, kläder och studentmössa. Skylten kan du beställa direkt via nätet, det finns mängder av företag som erbjuder produkter för studenten. En studentskylt kan variera lite i pris men brukar kosta cirka 300 – 500 kronor. Innan du sätter dig framför datorn för att beställa hem studentskylten gäller det att du har ett bra foto som du vill använda. Det är vanligt att se såväl söta och gulliga foton på studenterna som små, men även humoristiska inslag. Om du hittat ett foto är det bara att fota av det med en kamera eller med mobilen. Ladda sedan upp fotot på den hemsida där du vill handla. Det brukar alltid finnas en steg-för-steg-guide i hur du ska göra. Om du väljer att fota med mobilkameran bör du se till att fota under dagtid, då är ljuset bäst. Undvik att stå för nära fönstret eftersom den glätta och blanka ytan på kortet lätt kan få reflexer av solen. Stå på en stol för att ta bilden rakt ovanifrån.

Gör din egen studentskylt

Det finns andra sätt att införskaffa din studentskylt på, exempelvis genom att göra din egen. Det är varken svårt eller särskilt tidskrävande. Du kanske redan har allt du behöver hemma? Fotot kan du dock behöva beställa om du nu inte äger en färgskrivare som printar 70 x 50 centimeter stora ark. När du väl har ditt foto är det endast en stabil kartongskiva och en pinne som saknas. Dekorera gärna med gula och blå band och gulblåa ballonger.

Skydda skylten

Alla vill nog ha solsken på sin student, tyvärr kan vi dock inte rå för hur vädret blir. Om du skulle ha otur med vädret under din student kan det vara bra att förbereda med ett regnskydd. Ett genomskinligt skydd för skylten helt enkelt. Påbörja din resa in i vuxenvärlden genom att avsluta med ett stort kalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *